fbpx
Skip to content

Centenars de famílies estan encantades

de formar part de Creixem junts!

Centenars de famílies estan encantades de formar part de Creixem junts!

Amb Creixem junts he après a fluir més, a viure en millor harmonia, a treballar una relació saludable entre germans i a la importància que té el joc en el dia a dia.

La imatge de mare perfecta que ens han inculcat, sumat a la manca de recursos i a la informació poc concreta sobre criança em feien sentir sobrepassada, angoixada i mala mare.

Aquí, sento que treballem amb unes expectatives realistes, aprenem a posar en pràctica eines i coneixements, es passa del marc teòric a la realitat. Ara em sento més capaç i empoderada. 

No ho faig perfecte però estic aportant per crear un bon ambient a casa, a més ara comprenc millor les seves emocions i el perquè de les coses que fan. Sento que tenim una relació més profunda i que ens entenem millor.

Àngels, La Roca del Vallès 

“T’agraeixo moltes coses que expliques, però una de les que més m’agrada és el crear connexió amb la nostra filla, per ella i per nosaltres. Quan prenem consciència que falta aquesta connexió, posem en pràctica els recursos que ens has ofert i llavors el cor s’eixampla, el nostre i el seu i això és genial”.

Anna, Olot

“Ara em sento més segura, he aconseguit cridar molt menys, comprendre situacions que abans no entenia i sobretot he après a empatitzar amb les meues filles”.

Sònia, Benicarló

Vaig decidir apuntar-me a Creixem junts perquè em sentia desbordat, sobrepassat, amb poc control i també sentia que les meves accions i els meus sentiments no estaven aliniats.

Gràcies a Creixem junts em sento molt millor, he adquirit eines i recursos per posar llum en la criança, he aconseguit canviar la mirada i fer una pausa de 5 segons abans de perdre el control.

Pompeu, Vilafranca del Penedès

“Amb Creixem junts no només he notat un canvi, és una manera de vida, d’estar, de sentir… He notat molts canvis tangibles en el moment en què he posat en pràctica moltes de les coses que comentes en els teus àudios i vídeos, resulta molt gratificant quan veus els resultats”.

Mar, Castellbisbal

“Tenia molta teoria però no sabia com aplicar-la, em sentia impotent de no saber fer les coses com jo volia. 

A Creixem junts hi he trobat recursos concisos que van més a la pràctica, i gràcies a això, ara em sento més lliure”.

Aurora, Cambrils

He fet un clic! He aconseguit reconnectar amb els meus fills de nou.

Sóc mare de dos fills bessons molt diferents entre si i els estic criant sola. Em sentia perduda i incompresa, estava en un pou i no sabia com sortir-me’n.

Gràcies a Creixem junts he descobert que som moltes famílies en la mateixa situació, hi ha una comunitat de la qual en puc extreure diferents punts de vista, on es gestionen les diferents situacions des de l’amor i no des de l’estrès. Sento que ara estic educant des d’una altra perspectiva!

Cristina, Girona

 “A part de com a grup de criança, em prenc Creixem junts i la comunitat com a grup de creixement personal, perquè m’està fent revisar moltes coses de mi mateix i dinàmiques que veig que venen molt arrelades i que vull anar canviant.”

Pep, Barcelona

Les inscripcions estan OBERTES ARA!

Les portes tanquen el 4 de maig

Em sento més en pau amb mi mateixa, amb la relació que mantenim la meva parella i jo i el vincle que estem formant amb el nostre fill.

Abans de conèixer Creixem junts em sentia estressada, no tenia paciència i sovint m’enfadava.

Creixem junts ens ha ajudat molt, ara aconsegueixo autoregular-me amb el meu fill, ell també està aprenent a regular-se, discutim menys la meva parella i jo, i en general som més feliços.

Tenim totes les joguines endreçades i classificades per temàtiques i àrees de joc, hem après a respirar i relaxar-nos quan estem a punt de perdre els nervis, i connectem més com a família.

Sara, Lliçà de Vall

“Ara entenc molt millor els processos que fa el meu fill, he après a deixar una mica enrere la motxilla que jo portava, a mirar les coses des d’un altre punt de vista… I partint d’això, ja canvien moltes coses”.

Ivànnia, Barcelona 

Entre moltes altres coses, gràcies a Creixem junts he pogut acompanyar la meva filla de forma respectuosa en el procés d’adormir-se sola. 

Sento que ara tinc moltes eines i recursos en molts aspectes de la criança.

Lourdes, Barcelona

Creixem Junts m’ha ajudat a anar més cap a la calma: cada cop hi ha més situacions que em satisfà com les hem portat, que no pas situacions d’aquelles que et deixen amb la sensació d’haver-ho fet tot al revés.

Eva, Olius 

Havia llegit molt sobre criança, havia estat a molts fòrums, però era tot molt teòric, em sabia la teoria i la pràctica no acabava de rutllar. 

Creixem junts m’ha donat moltes eines pràctiques, cada setmana i cada mes tens un tema a tractar amb el qual pots anar profunditzant i a més hi ha una tribu al voltant que et permet compartir amb altres famílies.”

Elsa, Sant Cugat del Vallès 

“Quan escolto un àudio o un directe SEMPRE en surto empoderada, amb més eines i més llum. Em sento més tranquil·la sabent que tinc un lloc on anar quan sento que no em sento a gust amb com estem funcionant a casa”.

Anna, Barcelona

“No he seguit el patró que m’havien fet a mi de petita, a mi automàticament em sortien maneres de reaccionar d’amenaces, de crits…

Sempre intento millorar com a persona i amb Creixem junts he aconseguit gestionar-me millor, perquè vull que els meus fills aprenguin d’una manera diferent.”

Estela, Reus 

“Estic supercontenta amb Creixem juts i la direcció que està prenent. Si ja era un curs increïble per començar, tots els canvis que has incorporat l’han fet encara millor! Mil gràcies”!

Mercè, Barcelona

A través dels àudios i les eines de la Judit, hem aconseguit tenir  més calma a casa. Per mi la clau és la manera de mediar els conflictes entre els dos fills, això em va ajudar moltíssim.

Elisenda, Reus 

Ens sentim molt acompanyats, una de les coses que més m’agrada de la Judit és que verbalitza que ella també perd els nervis en certs moments i que és una cosa normal, això em fa sentir molt recolzada.”

Maite, Santa Cristina d’Aro

Les inscripcions estan OBERTES ARA!

Les portes tanquen el 4 de maig

Pl. Sant Jordi 5, baixos – Valls
Tel .622 40 69 20
© La Tribu 2023