fbpx
Skip to content

Iei!

Soc la Judit

Antropòloga, mare de tres i eterna buscadora, em dedico a acompanyar pares i mares com tu, perquè puguis crear la vida en família que vols.

Iei!

Soc la Judit

Antropòloga, mare de tres i eterna buscadora, em dedico a acompanyar p/mares com tu, perquè puguis crear la vida en família que vols.

Com he arribat fins aquí

Abans de dedicar-me a la criança, vaig treballar durant 10 anys com a professora d’idiomes, i l’any 2010 vaig fundar l’ONG A Jud-àfrica per tirar endavant un centre d’alfabetització per adults a Ouagadougou, Burkina Faso. 

Des del 2019, la meva missió es centra en divulgar els principis de la criança conscient arreu dels territoris de parla catalana. Amb aquesta finalitat, ofereixo continguts sobre criança a les xarxes, conferències i programes on-line. 

El meu objectiu és compartir eines pràctiques, aplicables i realistes que et permetin educar amb consciència i convertir la teva p/maternitat en un motor de creixement personal.

Estic convençuda que transformant la manera com eduquem els infants, podem transformar el món.

Soc mare d’una nena meravellosa de 8 anys, un nen increïble de gairebé 6 i actualment esperem l’arribada de la nostra tercera filla.

Convençuda que vull donar el millor de mi mateixa als meus, fa anys que estic en formació constant pel que fa a la criança i al creixement personal, especialment des que, amb l’arribada del meu segon fill, em vaig veure superada per un dia a dia que m’ofegava.

Soc graduada en Peaceful Parenting i m’he format com a Parenting Coach amb la Dra. Laura Markham, un dels referents a nivell mundial pel què fa a la criança conscient. També m’he format amb la Jane Nelsen i la Lynn Lott, fundadores de la Disciplina positiva, i amb la Shefali Tsabary, mare del Conscious Parenting. Soc educadora de pares certificada per la Positive Discipline Association i màster en pedagogia i psicopedagogia clínica. Altres autors que han influenciat profundament la meva feina i filosofia són Daniel Siegel, Peter Gray, Larry Cohen, Avital Schreiber,  Rhea Lala, Vishen Lakhiani i Sarah Blondin. Finalment, un gran mestre més que no vull passar per alt, és la vivència personal. He tingut el privilegi d’acompanyar infants en diferents projectes d’educació viva on hi he après moltíssim, observant altres pares i mares conscients. Penso que és precisament per aquesta diversitat d’influències, que…

no crec en estratègies màgiques que funcionin sempre per a tothom: cada persona és un món, i el que funciona en una casa no sempre funciona en una altra.

Per això, sempre intento posar al teu abast un ventall molt ampli d’eines, perquè puguis escollir què va amb tu i què no, sense haver-te de sentir jutjat/da, ni haver de combregar amb tot el que jo digui.

Més de

5000

assistents a xerrades

Més de

1000

famílies formades

Prop de

25000

seguidors

10 coses que potser no saps sobre mi...

Stop Frustració. Crea la vida en familia que vols.
  1. Dels 18 als 27 anys, mai vaig viure més de 2 anys al mateix país.
  2. Després de voltar molt, em vaig casar amb el meu millor amic d’adolescència i ara visc molt feliç a Valls, al meu poble de tota la vida.
  3. Soc filòloga especialitzada en lingüística aplicada, m’apassionen les llengües i parlo 6 idiomes.
  4. El meu segon fill va néixer, literalment, al mig del bosc, sota una alzina.
  5. No soc de sèries, però he vist totes les temporades de Friends unes 10 vegades.
  6. M’apassiona el ioga, l’acroioga i les teles.
  7. He estat vegetariana durant 5 anys de la meva vida.
  8. Sempre he estat una persona nocturna, però de fa uns anys he canviat els hàbits i ara, llevar-me abans que el sol, és una de les coses que més plaer m’aporta.
  9. Soc una enamorada del cosmos i el meu somni més gran és poder veure com l’estrella Betelgeuse explota com a supernova (està previst que ho faci molt aviat astrològicament parlant: en els propers 100.000 anys 🤞😅).
  10. Des de fa 17 anys, guio la meva vida sobre un pensament: si moro demà, vull morir satisfeta amb la vida que he viscut. No deixo el meu “ser feliç” i “fer realitat els meus somnis” per demà. Per això soc aquí.

Com ja et pots imaginar, la meva passió per la criança ve, en realitat, de la meva passió per la meva família. El Gerard, és el meu braç dret, l’home que mai em pensava que arribaria a trobar, aquell somni inabastable… fet realitat (sí, sí, la vida m’ha fet aquest regal i me’n sento agraïda cada dia). I llavors hi ha la D., el R. i la Ll. els meus fills (l’altre gran regal pel que dono gràcies al món) i els meus mestres més grans.

Amb ells he après moltíssim sobre mi mateixa, sobre l’amor, la paciència, la pau interior… i sí, també sobre el caos, el dubte i la por.

Pl. Sant Jordi 5, baixos – Valls
Tel .622 40 69 20
© La Tribu 2023