fbpx
Skip to content

Política de privacitat i protecció de dades

JUDIT BESORA TONDO garanteix als usuaris de la pàgina web que compleix amb el Reglament General de Protecció de Dades (UE) 2016/679, i que ha establert les mesures de seguretat exigides per les lleis i reglaments destinats a preservar el secret, confidencialitat i integritat en el tractament de les seves dades personals.

Aquestes dades personals seran utilitzades en la forma i amb les limitacions i drets que concedeix la protecció de dades de caràcter personal.

La recollida i tractament de les dades personals sol•licitades té com a finalitat l’atenció a l’usuari, tant administrativa com comercial. JUDIT BESORA TONDO es compromet a guardar la màxima reserva, secret i confidencialitat sobre la informació de les dades personals que té a la seva disposició. Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si JUDIT BESORA TONDO està tractant les seves dades personals. Per tant, té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol•licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessàries per a la finalitat amb què van ser recollides. Ho pot fer al domicili de JUDIT BESORA TONDO: PL Sant Jordi, 5 baixos – 43800 VALLS

Pl. Sant Jordi 5, baixos – Valls
Tel .622 40 69 20
© La Tribu 2023